Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
Hagrid |
29.08.2003 19:04
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Postarm się korzystając z dostępnych mi
informacji przedstawić rożne ciekawe teksty które pojawiły się na forum.
Jeśli ktoś był aktywny na forum pomiędzy 1 czerwca a 5 lipca 2002 i chce
poznać swój styl z tego okresu, niech poprosi a znajdę ich wypowiedzi i
przedstawie tutaj.
Może na początek poznacie Hagrida jakim nawet ja go nie znałem, zanim sam tego na własne oczęta nie zobaczyłem. - Hagrid Mugol Dołączył: 21 Maj 2002 Posty: 85 Miasto: Stumilowy las Wysłany: Sro Maj 29, 2002 9:41 pm To nie makijaż to operacja plastyczna i makijaż! _________________ Mugol to zapluty karzeł reakcji. Głosuj trzy razy BYĆ MOŻE! - Hagrid Mugol Moje wymiary : 5 metrów wysokości , 3 m szerokości i tylko 200kg - Hagrid Mugol eee.... To mój kuzyn napisał coś bezczelnie dorwał mi się do kompa, ale już jest załatwiony! - Hagrid Mugol Buu ! Buu! Chlip ! Cholibka! W pewnym wiku ... Chlip ... włosy ... chlip... WYPADAJĄ! A tag wokule dlaczeko mylicie Półolbrzyma z ogrem?! Krótka rozmowa - Hagrid Mugol Skandal! Już prawie byłem początkującym adeptem magii! Cynthia Auror Hagrid, przestań, bo jesteś żałosny. Inna rozmowa z Cynthią - Hagrid Początkujący adept magii Mi nagle znikneło kilkanaście postów! Cynthia Auror Ach, straszne, okropeczne wprost. Ludu Dullock, ależ ty wielką wagę przywiązujesz do licznika "Sentencja" - Hagrid Początku jący adept magii "Mugolem jesteś i w mugola się obrócisz" - Hagrid Początkujący adept magii Już chyba mówiłem o moich operacjach plstycznych? ..::LiLy::.. Początkujący adept magii Hagrid już chyba na 2 lub 3 topicu czytam coś o twoich operacjach, ale gdzie tu sens to nie rozumiem _________________ Hagrid Początkujący adept magii Pszepraszam , to znowu mój kuzyn ,on jest taki wnerwiający... - Hagrid Początkujący adept magii A ja wiem! Landrynki to afgańska marhiuana. Płacą tym za zabójstwa w albańskiej mafii! - Hagrid Początkujący adept magii Draco pożyjesz jezcze trochę! Zostałeś wpisany na listę gatunków chronionych! - Hagrid Początkujący adept magii Gumisia zjemy dziiiś! Gumisia zjemy dziiiś! - Hagrid Początkujący adept magii Tele- tubies tele- tubies,mówią wam :A paszli won! - Hagrid Początkujący adept magii Jak Syrii zobaczy ,że jej zjedzono 700 postów to pewnie dopisze admina! Cynthia Auror Siri ma normalniejsze podejście do licznika pstów niż ty więc wątpię żeby to zrobiła. - Cynthia o Hagridzie Cynthia Auror akurat z tym się zgodzę. Hagrid wciąż się rzuca i sam przyznał że 3 godz. siedział na forum żeby nabić licznik - Hagrid Początkujący adept magii No , ale czasmi to się już właściwie ma dosyć..... Np. ja miałem 12 operacji plastycznych a z twarzą ciągle źle..... ..::LiLy::.. Początkujący adept magii czy mi się zdaje czy operacje już gdzieś byly Visala Początkujący adept magii były były. one nas prześladują Z cyklu krótkich tekstów - Hagrid Początkujący adept magii Oto skutki picia wódki - Hagrid Początkujący adept magii Błe , Błe , Błe! - Hagrid Początkujący adept magii A co sądzicie o obojniakach? nadya Początkujący adept magii sodze ze so szalenie pociogajocy... Hmmm, czy ja aby napewno to wszystko pisałem?! No fakt wyprzeć się nie da... W końcu daleko mi do ideału- Jak powiedziano o mnie - Girl of Gryffindor Czarodziej a jaki on zasłużony? Nie to, że coś do niego mam, to nie jest żadna żaluzja, ale dlaczego on niby jest zasłużony? Potteromanka Magik Bo się na żółto wyświetla! Tak...wszyscy się zmieniają. A na koniec pierwszej części wierszyk o forumowiczach autorstwa Klaud ze SLYTHA^^ "My jesteśmy tacy Potteromaniacy kochamy Pottera, bo nadeszla jego era! Voldim gardzimy więc go utopimy! Śmierciożerców do Azkabanu damy wtedy nie będą szczęśliwe ich mamy! Pójdziemy z Harrym Hermioną i Ronem, tym Ronem który ma czapkę z kasztanowym pomponem! A Harry Potter czyli HP (czytaj HaPe) śmieje razem z nami się. My jesteśmy Forumowicze przez duże F. Syri landrynki sprzedaje i wszystkim ciosy zadaje. Alchemiczka ze Snape'm ślub bierze już jutro się z nim pobierze! " Stare dzieje...a to dopiero cząstka -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Myśka |
29.08.2003 19:39
|
nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta |
Nie nooo...rozwalające są te
fragmenty='DDDD
Brechtałki dostałam ^__^ Hagrid, na pocieszenie powiem Ci, że każdy z nas jakoś zaczynał... ...jedni lepiej drudzy gorzej XD -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|