Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
Hagrid |
29.08.2003 19:04
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Postarm się korzystając z dostępnych mi
informacji przedstawić rożne ciekawe teksty które pojawiły się na forum.
Jeśli ktoś był aktywny na forum pomiędzy 1 czerwca a 5 lipca 2002 i chce
poznać swój styl z tego okresu, niech poprosi a znajdę ich wypowiedzi i
przedstawie tutaj.
Może na początek poznacie Hagrida jakim nawet ja go nie znałem, zanim sam tego na własne oczęta nie zobaczyłem. - Hagrid Mugol Dołączył: 21 Maj 2002 Posty: 85 Miasto: Stumilowy las Wysłany: Sro Maj 29, 2002 9:41 pm To nie makijaż to operacja plastyczna i makijaż! _________________ Mugol to zapluty karzeł reakcji. Głosuj trzy razy BYĆ MOŻE! - Hagrid Mugol Moje wymiary : 5 metrów wysokości , 3 m szerokości i tylko 200kg - Hagrid Mugol eee.... To mój kuzyn napisał coś bezczelnie dorwał mi się do kompa, ale już jest załatwiony! - Hagrid Mugol Buu ! Buu! Chlip ! Cholibka! W pewnym wiku ... Chlip ... włosy ... chlip... WYPADAJĄ! A tag wokule dlaczeko mylicie Półolbrzyma z ogrem?! Krótka rozmowa - Hagrid Mugol Skandal! Już prawie byłem początkującym adeptem magii! Cynthia Auror Hagrid, przestań, bo jesteś żałosny. Inna rozmowa z Cynthią - Hagrid Początkujący adept magii Mi nagle znikneło kilkanaście postów! Cynthia Auror Ach, straszne, okropeczne wprost. Ludu Dullock, ależ ty wielką wagę przywiązujesz do licznika "Sentencja" - Hagrid Początku jący adept magii "Mugolem jesteś i w mugola się obrócisz" - Hagrid Początkujący adept magii Już chyba mówiłem o moich operacjach plstycznych? ..::LiLy::.. Początkujący adept magii Hagrid już chyba na 2 lub 3 topicu czytam coś o twoich operacjach, ale gdzie tu sens to nie rozumiem _________________ Hagrid Początkujący adept magii Pszepraszam , to znowu mój kuzyn ,on jest taki wnerwiający... - Hagrid Początkujący adept magii A ja wiem! Landrynki to afgańska marhiuana. Płacą tym za zabójstwa w albańskiej mafii! - Hagrid Początkujący adept magii Draco pożyjesz jezcze trochę! Zostałeś wpisany na listę gatunków chronionych! - Hagrid Początkujący adept magii Gumisia zjemy dziiiś! Gumisia zjemy dziiiś! - Hagrid Początkujący adept magii Tele- tubies tele- tubies,mówią wam :A paszli won! - Hagrid Początkujący adept magii Jak Syrii zobaczy ,że jej zjedzono 700 postów to pewnie dopisze admina! Cynthia Auror Siri ma normalniejsze podejście do licznika pstów niż ty więc wątpię żeby to zrobiła. - Cynthia o Hagridzie Cynthia Auror akurat z tym się zgodzę. Hagrid wciąż się rzuca i sam przyznał że 3 godz. siedział na forum żeby nabić licznik - Hagrid Początkujący adept magii No , ale czasmi to się już właściwie ma dosyć..... Np. ja miałem 12 operacji plastycznych a z twarzą ciągle źle..... ..::LiLy::.. Początkujący adept magii czy mi się zdaje czy operacje już gdzieś byly Visala Początkujący adept magii były były. one nas prześladują Z cyklu krótkich tekstów - Hagrid Początkujący adept magii Oto skutki picia wódki - Hagrid Początkujący adept magii Błe , Błe , Błe! - Hagrid Początkujący adept magii A co sądzicie o obojniakach? nadya Początkujący adept magii sodze ze so szalenie pociogajocy... Hmmm, czy ja aby napewno to wszystko pisałem?! No fakt wyprzeć się nie da... W końcu daleko mi do ideału- Jak powiedziano o mnie - Girl of Gryffindor Czarodziej a jaki on zasłużony? Nie to, że coś do niego mam, to nie jest żadna żaluzja, ale dlaczego on niby jest zasłużony? Potteromanka Magik Bo się na żółto wyświetla! Tak...wszyscy się zmieniają. A na koniec pierwszej części wierszyk o forumowiczach autorstwa Klaud ze SLYTHA^^ "My jesteśmy tacy Potteromaniacy kochamy Pottera, bo nadeszla jego era! Voldim gardzimy więc go utopimy! Śmierciożerców do Azkabanu damy wtedy nie będą szczęśliwe ich mamy! Pójdziemy z Harrym Hermioną i Ronem, tym Ronem który ma czapkę z kasztanowym pomponem! A Harry Potter czyli HP (czytaj HaPe) śmieje razem z nami się. My jesteśmy Forumowicze przez duże F. Syri landrynki sprzedaje i wszystkim ciosy zadaje. Alchemiczka ze Snape'm ślub bierze już jutro się z nim pobierze! " Stare dzieje...a to dopiero cząstka -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Hagrid |
01.09.2003 15:18
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Wspominano nieraz o słynnych kłótniach z
Dementi.
Niech młodsze pokolenia pozna ich "temperature";) - alchemiczka Iluzjonista A poza tym - dementorku, jesteś jeszcze mniej inteligenstny niż radzio, a sadziłam ze jego nikt nie przebije... czy ty kiedykolwiek byłeś na starym foruM? Znasz nas? Co tak nosa zadzierasz, prostaku, nie wiesz z kim maszdo czynienia - jesteśmy zgraną bandą, a ty tu jetseś nowy, i TY się masz do nas dostosować, a nie my do ciebie, jasne?! Cassie Prefekt Żadna sztuka - zwalił forum netserwisowskie i powprowadzał pewne zmiany, skrypty, adresy i szatę graficzną. Gdybym się zaparła, to też bym tak zrobiła, ale do tego potrzeba dużo czasu i pewnej znajomości HTML'a, BBcode i Java Scrypt (albo Script, nigdy nie pamiętam, jak to sie pisze) Cynthia Mag Może jest informatykiem... ile on ma w ogóle lat? Dementorek Wielki Brat Alchemiczko - Po pierwsze, to na starym forum byłem zarejestrowany jako jeden z pierwszych. To, że tam się często nie pojawiałem nie znaczy, żę znaczysz tutaj więcej niż ja. Obrażanie mnie nie przyniesie Ci nic dobrego. W najlepszym razie pożegnamy się. Ale to ja tutaj zostanę. Kończąc dyskusję z Tobą powiem tylko, że tak się zwracając do innych udowadniasz tylko, iż samanie dorastawsz mnie i Radkowi inteligencją nawet do pięt, rozwydrzony bachorze. Cynthia-Do informatyka, to troche mi brakuje=)wiosen mam 16. Cass-heheeheh Powiem, że nikt mnie tak dawno nie rozśmieszył. Forum netserwisowskie jest delikatnie mówiąc inne, zdecydowanie gorsze. I zapewniam Cię, że mogłabyś nawet zrobić kupę, ale ze znajomością HTMLa i tajemniczego "Scriptu" to tutaj i tak nic nie zdziałasz i za dziesięć lat. Dobra. Wkurzyliście mnie. 2 dyscyplinarne bany zostaną zdjęte jak ochłonę. Syriiuszka Potężny Mag dementorek czemu dales bana alchemiczce? Co ona ci zrobila? Miala swoje zdanie! To juz swojego zdania nie mozna mjiec? Chrzanie to ze pewnie zara tez bana dostane!!!!!!!! Odbilo ci? - Syriiuszka Potężny Mag No dobra. Jezeli gosciu do 17 nie zmieni buzki (gowno mnie obchodzi ze go nie ma) pisze do dementorka zeby sie do swojego regulaminu zastosowal =P Przerywnik. - Hermiii Totalny mugol EJZE !!!!! DOPIERO TERA TO ZOBACZYLAM !!!!!!!! TYDZIEN TEMU BYLAM MUGOLEM< A TERA JESTEM TOTALNYM @!!!!!!!!! KTOS ZA TO ODPOWIE !!!!!!!!!!!!! - Draco Początkujący Mag Pokażcie mi tą myśloodsiewnie to wam powiem co oznaczają te napisy. Pytacie o rzecz, ktorej nikt nie widzial... no troszke bez sensu >_< sayaka Początkujący adept magii tu dziala wyobraznia Draco Początkujący Mag No wyobraźnia niewątpliwie. W twoim przypadku również "nabijanie wpisów" Key_ Prefekt Naczelny Wysoki brunecie, nie tak ostro;) Yuri Mugol Key, uwazaj bo sie Drsco zapeszy Syriiuszka Potężny Mag Draco byc skromna... Empire Totalny mugol no no draco nie chce sie narażać ale nie możesz znać wszystkich runów jakie istnieją. chociażby runów chaosu (chodź wątpie żeby akurat te znalazły się na takim przedmiocie). ew. zawsze ja moge pomóc conieco runów znam (zazwyczaj w mrocznych językach ale to nic ) kanapki z nutellą rulez ( ten post naprawdę był odrazu pod spodem^^) Empire Totalny mugol a ja chciałbym mieć przydomek "Lord Chaosu" albo "Mistrz Kanapek z Nutellą" Z cyklu "Powiedziano o Hagridzie" - Hagrid Początkujący adept magii Zoofilizm: Popęd płciowy do zwierząt. Cynthia Auror Hagrid, ty tu nam oczu siarką nie mydlij =P największy zoofilu w Hogwarcie =) Motto życiowe Syrii Black - Syriiuszka Potężny Mag "Zyj ile wlezie... jutro moze cie nie byc! (cholernie adekfatne co do mojej sytuacji rodzinnej =D)" - Publius Puzzle Mugol Popieram.....I wlasnie cos mnie natchnelo....ISTNIEJE TYLKO HERBATNIK!!!!Taaak musialem to powiedziec....P.S wszyscy twierdza ze jestesmy dziwni ale nam to nie przeszkadza payos007 Totalny mugol Napisze referat o wyższości herbatników nad Biszkoptami HERBATNIKI RULEZ Syriiuszka Potężny Mag wspolczuje... payos007 Totalny mugol Tak TYLKO PAYO & PUBLIUS PUZZLE SA NADLUDZMI NIE KAZDY MOZE BYC NADLUDZIEM - payos007 Totalny mugol Nie mogę zachowujecie się jak moja babcia nie macie krztyny humoru Czy tutaj są wszyscy tacy sztywni???????????? Syriiuszka Potężny Mag goraco wspolczuje babci. payos007 Totalny mugol Ciekawe skąd się tu wzielaś lecz chciala byś być moją babcią spłyneła by na ciebie moja cwala i mądrośc Nikt nic nie wie czyli "Czeski film"=) - Syriiuszka Potężny Mag Ja nawet nie wiem o co chodzi bogini Początkujący adept magii też nie wiem o co chodzi .. proszę o wyjaśnienia Levini Początkujący adept magii Ja też nie Publius Puzzle Mugol Hmmm....Nic z ego nie zroumialem.... alchemiczka Prefekt ale to chyba nie to forum, co? A może ja zabładziłam... ^^ Lilly Początkujący adept magii a ja chyba zrozumiałam o co chodzi! WoW! =) Levini Początkujący adept magii e..........chyba oni zbłądzili, albo zbłądziłyśmy razem Key_ Prefekt Naczelny Cytat Syriiuszka napisał:Ja nawet nie wiem o co chodzi nie jesteś sama^^ - Hermiona__12 Mugol O Syrii... Jeśli ja jestem ( już) mugolem to moge troche tych ćpunowskich labadadrynek? please... Syriiuszka Potężny Mag with pleasure... (O) Hermiona__12 Mugol A Syrii masz cola super light? Przerywnik 2. Nie ma to jak skromność - michalisko Mugol zróbmy mały plebiscyt na uczestnika forum: w kategoriach: NAJWIĘKSZA OSOBOWOŚC: Michalisko Syrii NAdya Asik vel. Scarletka Draco NAjdnudniejszy: Michalisko Cynthia Malfoy Najfajniejszy: Syrii Brenda Asik vel. Scarletka Michalisko Hagrid Początkujący adept magii E.... mam małe pytanko: czemu tak często widze napis Michalisko? nadya Początkujący adept magii no bo widzish michalisko ma najwieksho osobowosc, w zwiozku z czym jest najfajniejshy i w wyniku czego najnudniejshy - Syriiuszka Potężny Mag Coreczka tatusia oplaca sie byc nie ma co - TATO! A mama nie chce mi dac na spodnie, a przeciez widzisz ze te mi zupelnie nie opasuja do bluzkio (ojciec daltonista) A ja wizialam tekie super, co mi beda idealnie pasowac do tej bluzeczki ktora mi kupiles... dasz trzy stowy? - Syriiuszka Potężny Mag NADYA TY SIE PANUJ BO JA JESTEM WKURZONA NA MAKSA I BYLE CO MNIE ZARAZ ROZERWIE! nadya Początkujący adept magii chyba nie tylko ja sie powinnam panowac anyway co sie stalo?<--- jezeli jestem upowazniona do wiedzy of kors=) -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|