*I niech będą moje łzy...*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*I niech będą moje łzy...*
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
I niech będą moje łzy jak
krople deszczu na nagich gałęziach niech płyną powoli z niemal niesłyszalnym poszumem. Niech spływają do rzek do mórz do oceanu który ugasi płonący we mnie ból i strach… I niech nie będzie już we mnie nic Chcę być jak wygasłe dawno palenisko w którym nie ma już nawet iskierki Nadziei… * * * …póki jest Nadzieja póty targa mną moja Miłość… Ty jej nie chcesz, nienawidzisz (chyba) Ty jej pragniesz całym sercem (chyba) A ja – kocham Cię… I może kiedy zgasnę zapłaczesz… Na mogile mojej duszy wyrosną niezapominajki tam, gdzie padną Twoje tak cenne dla mnie łzy… -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No tak... Ja jush to kiedyś czytałam...
Na hiście mi napisałaś, żenbym ocenila... A ja nie oceniłam do tej pory...
Pierwsza czesc wiersz jakaś taka... nijaka (przewpraszam za okreslenie),
najbardziej podoba mi sie czesc ostatnia... ogolnie... czytywałam lepsze...
mam nadzieje, że rozmiesz mnie, iż nie sklamalam ze w moim odczuci jest super... bo to nie o to chodzi... praffda? rozumiesz? Jak rozumiesz to dasz mi kissa w szkole ![]() ![]() pozdraffiam -------------------- ...uuuu, powrót.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:27 |