znow cos mojego(:
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
znow cos mojego(:
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Jezioro marzeń
Patrzyłam. Na jezioro. Ludzkich marzeń. Prymitywnych? I pięknych. Tak mi bliskich. I tak dalekich. Błyszczało się. Srebrem łez. Odbijając... Uśmiech losu. Było osiągalne. A jednak. Nie potrafiłam. Do niego sięgnąć. Mimo... Że to były... Także moje Pragnienia. I moje. Jezioro Marzeń. Anioł Jasnobłękitne oczy. Wymuszające zaufanie. Kształtne usta. Mówiące mądrością. Śniada cera. Błyszcząca ideałem. Popielate włosy. Kryjące piękno. Pięknością. Śnieżnobiałe skrzydła. Sfruwające z nieba. Prosto do mnie. Z wyciągniętymi. Ramionami. Od których bije. Ciepło. Miłość i ufność. Doskonałość... ..Mojego Anioła. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Yaten |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
Te strofy podobaly mi sie najbardziej...Takie smutne...I takie prawdziwie piekne... -------------------- Glod, Zaraza, Wojna i ... Smierc.
Czterej jezdzcy podlegli mi...Tylko mi...I wiesz, ze Cie kocham |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:52 |