'religia'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'religia'
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wierzę w miłość.
W świątyni mych uczuć msza żałobna za martwe serce. Modlitwa dla smutku. Jedno przykazanie 'nie kochaj' na kamiennej tablicy mojego serca... Nie wierzę w miłość W kościele mych myśli ciężka spowiedź z winy kochania. Pokuta na wieki. Przez zmartwychwstałe serce zgrzeszyłam przeciwko pierwszemu przykazaniu miłości... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
w jaki sposób, tak często bierzesz pomysły
na takie wiersze?
wiesz, Twoje dzieła, nie są takie łatwe do zinterpratowania, ale wszytkie robia na mnie wielkie wrażenie. 'w świątyni mych uczuć msza żałobna za martwe serce.' te wersy, mają 'największą głębię'... mam takie wrażenie, że z biegiem czasu Twoje wiersze, robia się coraz lepsze. albo przynajmiej mi sie coraz bardziej podobają ^^ pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 04:22 |