Że tak się zapytam..., czy są
przewidziane...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Że tak się zapytam..., czy są
przewidziane...
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Czy dałoby się zrobić, tzn zaaranżowac
spotkanie użytkowników tego forum??
Może udałoby się zrobić spotkanie grupy dyskusyjnej?? Tzn, wiem, że będzie ciężko zebrac do kupy wszytskich w jedym miejscu, że będzie dużo narzekań, że się nie uda.... ale gdyby tak użytkownicy z konkrenych miast i miejscowości w ich pobliżu spotkali się, może byłoby fajnie. jest prawie 900 uzytkowników. No, ludzie pomyślcie o tym... szczególnie zwracam się do adminów. Pozdrawiam -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
A kto wie, Hagrid, kto wie ^^ - może
kiedyś, kiedyś...
![]() Natomiast - gdzieś kiedyś była lista miast, w których mieszkają Forumowicze - przynajmniej miastami/miejscowościami można się spotykać. Może Wawa jest i olbrzymia, ale i warszawiacy mogliby się kiedyś spotkać - na ten przykład pod Kolumną Zygmunta ![]() A co do wykruszenia się - pare osób się wykruszy, a pare nie... Dużo zależy od czasu i od tego, czy jeszcze będziemy chcieli się tym zajmować. Nie wiem, jak to będzie za jakiś czas, ale na przykład ja nie widzę siebie, żebym miał w jakiejś przewidywalnej przyszłości kończyć moją przygodę z forami ![]() No i "starzy użytkownicy" są przyzwyczajeni do czegoś takiego jak forum - nie mają oporów przed pisaniem postów, czy zakładaniem tematów, a natomiast, przynajmniej trochę, wystrzegają się bezsensu - i to jest to, co mi się podoba. My, i nasze dzieła, dorastamy razem ^^ - czyli teoretycznie może nie być momentu, w którym nam się znudzą ![]() Dobra, zmykam spać, bo zaczynam filozofować ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:57 |