Powstałe w przypływie chwili
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Powstałe w przypływie chwili
Cheriesh |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
Nigdy jeszcze nie publikowałam żadnego z moich wierszy, zresztą miały jak do tej pory bardzo krótki żywot, ale w końcu trzeba dać im szansę.
**** Bolesne rozstanie... Pustka... Powolne spadanie, czerń wokoło bardziej czarna niż zwykle... Jestem, a jednak mnie nie ma. Dlaczego? Bolesne rozstanie... Spalam ostatnie wspomnienia, Jeszcze jedno czy dwa i przestanę... Spadać w nicość, W przepaść rozpaczy pełną po brzegi. Nadchodzą dni zapomnienia, Czas mija tuż obok, Ale nie ze mną. Kim jesteś? Nie wiem... Kim byłeś? Nie pamiętam... Już lżej! |
![]() ![]() ![]() |
Cheriesh |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
Tęsknota jest pieśnią duszy zbolałej, Kroplą goryczy w kielichu osamotnienia... Przeklinam Cię, przeklinam ciągle I powoli konam... Rzeczywistość traci sens, Marzeniami nie chę żyć, na jaiwe śnić. Zabierz moje szaleństwo, Ten ból serca nieukojony... Tęsknota jest pieśnią duszy zbolałej, Krzykiem serca, wbrew szeptom rozsądku... Zabierz tę kroplę słoną, Łzę cierpienia na policzku błyszczącą. Zabierz...nie chcę być Twoja! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 06:28 |