passa proszona, czasem bywa,
pokora usilnie wymagana;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
passa proszona, czasem bywa,
pokora usilnie wymagana;)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
passa proszona
z powodu zażaleń skarg oraz listów męczącej modlitwy i zarzutów tęgiej listy wziąłeś sobie dzień wolny od mych nudnych spraw uśmierzających tandetą rzuciłeś z góry los prosto w dłonie i coś na odchodne przelotem mruknąłeś mam wolną rękę mam władzę i wolność uczta smakosza samodzielnych potraw jedna noc z zapachem bzu pod Twą nieobecność niespokojna i dziwna aż zjadłam paznokcie osobliwa burza zagadkowy sen nieruchoma twarz za oknem świt zdumiony ciemnym tłem do kogóż się modlić? i nikt nie uśmiechnie się kiedy zawiodę świat cały nie doda szeptem otuchy sama sobie wrogiem niepokornym ściągnełam fatum nieporadności - zgubione dwudzieścia cztery godziny z powodu zażaleń skarg oraz listów męczącej modlitwy i zarzutów tęgiej listy -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ty bardzo dobrze wiesz co powiemy
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 22:08 |