passa proszona, czasem bywa,
pokora usilnie wymagana;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
passa proszona, czasem bywa,
pokora usilnie wymagana;)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
passa proszona
z powodu zażaleń skarg oraz listów męczącej modlitwy i zarzutów tęgiej listy wziąłeś sobie dzień wolny od mych nudnych spraw uśmierzających tandetą rzuciłeś z góry los prosto w dłonie i coś na odchodne przelotem mruknąłeś mam wolną rękę mam władzę i wolność uczta smakosza samodzielnych potraw jedna noc z zapachem bzu pod Twą nieobecność niespokojna i dziwna aż zjadłam paznokcie osobliwa burza zagadkowy sen nieruchoma twarz za oknem świt zdumiony ciemnym tłem do kogóż się modlić? i nikt nie uśmiechnie się kiedy zawiodę świat cały nie doda szeptem otuchy sama sobie wrogiem niepokornym ściągnełam fatum nieporadności - zgubione dwudzieścia cztery godziny z powodu zażaleń skarg oraz listów męczącej modlitwy i zarzutów tęgiej listy -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
No nie... chciałam sobie dziś rano
pokrytykować wiersze oraz ludzi, a tu się nie da... Wiersz jest tak świetny,
że nie umiem tego słowami wyrazić. Zresztą, osoby które komentowały wyżej,
zrobiły to doskonale.
Chylę czoło mistrzu Acha -- jak już jesteśmy przy tomikach, to... Jak będę grzeczna, też dostanę autograf? ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 23:00 |