Matematyka, coś jakby wiersz :) I
tak jakby śmieszny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Matematyka, coś jakby wiersz :) I
tak jakby śmieszny
Pensy Nocard |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Oto wiersz, za który o mały włos uwagii nie
dostałam, bo pan Z. się czepiał, że nie robię przykładów, tylko poezję
piszę.
Gdyby wiedział, co ja piszę :> _____- "Matematyka" Nie rozumiem matematyki Sztuki pozbawionej logiki Wbrew błędnym przekazom Tych, co jej się uczyć każą Biednych uczniów katują I materialistów produkują Bo liczyć kasę im wręcz każą A oni o wolnym życiu marzą Potem matma się w życiu przydaje Obliczyć odpowiedni kąt się daje Pod kątem w szczękę dają I matematyka wspominają. Z dedykacją dla pana Z. (Heh żeby tylko nigdy tego nie zobaczył ^^) -------------------- Pink it was love at first sight
Pink when I turn out the light, and Pink gets me high as a kite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight AEROSMITH :-) |
![]() ![]() ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
etam
![]() Mi sie przypomnialy moje limeryki na angielskim XD jak z dog probowalam zrymowac frog i ... w koncy wyszla mi pso-zaba ^^ -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:10 |