Mała poezja Niksona
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mała poezja Niksona
Nikson |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
Mi jusz chyba naprawde bije bo zaczołem
wiersze pisac... Ale cuż... Narazie ten wiersz który mam zapisany w
zeszycie...
"Serce" Moje serce lubi Cię, Meje serce kocha Cię, Moje serce ciągle płacze, Że cię już na zawsze stracę! Mam nadzieje, że się wam spodoba -------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
![]() ![]() ![]() |
Nikson |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
Nie ma co szybko sie uczę... A tu kilka
wierszy mojej kumpeli...
"O, czyż nie jest śliczna? Tak, ona jest moim najnowszym odkryciem - jestem jej muzą, słodka, mała istotka. Wyobraź sobie! A co u... a Tomasza? Dlaczego, w końcu miał swoje 15 minut, jak to mówią, ale to nie mogło trwać wiecznie, i wszystko zaczęło się robić tak nudne, więc musiałem powiedzieć adieu. Samobójstwo? Naprawdę? Głupi chłopak - powinien mi podziękować, że go nie uczyniłem Spokrewnionym. To by wszysto tak utrudniło, zresztą..." Nie... Nie... NIE! Nie chcę... Nie! Daj mi spokój! Daj! Odejdź stąd! W dal... Idź sobie! Sam... Długą drogą... Sam... Nie rań ludzi! Nie! Nie bierz życia! Nie! Kocham Cię... Wiesz! Ranisz mnie! Chcesz... Widzisz mnie... Smiech! Słyszysz mnie... Jęk! Dotkniesz mnie... Tul... Bijesz mnie... Ból... Weźmiesz krzesło... Strach... Rzucisz we mnie... Trach! Ja nie żyję... Nie! Ty nie płaczesz... Nie! Zapominasz... Już... I zabijasz... Znów... Żyję tym, co możesz mi dać - więc niczym. Żyję tym, co chcesz mi ofiarować - więc niczym. Żyję tym, co mi dajesz - więc niczym. Nie żyję, bo nie ma życia bez Ciebie. -------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:41 |