na pół
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
na pół
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
na pół
ja naprawdę wierzyłam w tę moją nieprawdę doprawdy utkałam sobie to kłamstwo, zrobiłam zeń prawdę obdarłeś ją z masek ujrzałam prawdę całą: brzydką i nagą a dzisiaj pijemy sobie razem kawę gorzką jak prawda tłuczemy o ściany czyste talerze głębokie jak prawda modlimy się naprawdę do nieprawdziwych bogów o dni święte jak... jak gdyby nigdy nic i nigdy naprawdę... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Draco |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyznaję zasadę, że nie ma czegoś takiego jak najlepszy wiersz, bo wierzę, że takowy dopiero przede mną. Tak samo przed innymi. :-) A wiersz interesujący. Nietypowy. Piękny? Chyba jednak tak. Nastrój robi swoje, co bym nie przeczytał to i tak się zachwycam. I wcale nie znaczy to, że straciłem gust, czy coś takiego. Melancholia.. Mmm, brawo. |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:38 |