Mała poezja Niksona
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mała poezja Niksona
Nikson |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
Mi jusz chyba naprawde bije bo zaczołem
wiersze pisac... Ale cuż... Narazie ten wiersz który mam zapisany w
zeszycie...
"Serce" Moje serce lubi Cię, Meje serce kocha Cię, Moje serce ciągle płacze, Że cię już na zawsze stracę! Mam nadzieje, że się wam spodoba -------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ech...
niestety musze sie zgodzic z przedmowcami... nie jest to ciakwe ani tym bardziej poetyckie... Nie jest powiedziane, ze kazde emocje na papierze, sa wierszem... Nad wierszami trzeba sie zastanowic... nie mozna pisac wszystkiego co Ci do glowy przyjdzie... wiersz to cos nieopisanego... to cos wiecej... zabraklo.... Nie chce Ci skrzydel ucinac, bo nie moja ta rola, ale chce Cie zachecic do glebszego myslenia... Wrecz nieziemskiego... Wtedy powstaja cudne rzeczy... pozdrawiam i zycze powodzenia... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:33 |