kolekcjonerzy, (znaczków i
suszonych motyli ;D)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
kolekcjonerzy, (znaczków i
suszonych motyli ;D)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kolekcjonerzy
tyleż marzeń w mrokach wspomnień, tyleż chwil, co uleciały gdzieś niepostrzeżenie w dziwną otchłań i nadziei, ktore doń się przyczepiły, spadły w kosmos... pamiętam dobrze jego dłonie ciemne ładne i zadbane paznokcie nieuchwytne zapachy, kilka myśli przekazanych jednym spojrzeniem nieopisanych; klimaty miejsc, czar niepowtarzalnych gestów i sytuacje, które nikną nawet w snach... pamiętam dobrze jego oczy roześmiane przenikliwe i nieodgadniony błysk szkoda, że nie można już więcej spamiętać szkoda, że nie można skraść choć kilku minut straconych nieugiętemu czasowi pamiętam dobrze jego uśmiech niepohamowany kojący tylko nie pamiętam pożegnania proszę, nie przypominaj. nawet przy najbliższej okazji... (a umnie dziala pełen ABS, sama siebie na to natchnełam, swoja notka na blogu ;D ;P) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mnie ten wiersz nie poruszyl...
Musze sie wylamac... Masz specyficzny styl pisania i to sie chwali ale w tym wierszu odnajduje pewne nieprzemyslanie... W wierszach bardzo cenie pomysl na wykonanie zalozonego tematu, a tu mam ciekawy temat, ale niestety bez specyficznego pomyslu.... moim zdaniem... Poprostu gustujemy w roznych wierszach... Ale juz gdzies napisalam, ze dzisiaj moze zle interpretuje wiersze... zajrze jutro... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:14 |