Moje własne życie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje własne życie
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba dzisiaj mam natchnienie... Dokładam
następny, niezbyt dobry wierszyk, czekam na krytykę
![]() Mój film jest autorski niepowtarzalny i jedyny niepasujący do żadnej kategorii Nie dokument - bo zbyt nieprawdziwy Zbyt wymyślny na komedię jak na dramat - zbyt wesoły Wokół mnie nie ma katastrof budynki nie walą się z hukiem Nie ma dymu, nie ma krzyków Inni reżyserzy mogą mówić że śmieszny, wydumany infantylny, pokręcony że bez sensu i bez wiary A ja tańczę jak zagrają pod czujnym okiem przestworzy bez scenariusza, bez braw na cudzą - własną melodię -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a mi się bardzo podoba.
używasz fajnych, ciekawych zwrotów. i sam temat wiersza jest niezły. na pewno niebanalny, na pewno 'jakiś'. bardzo często kiedy czytam sobie tu wiersze, wiele wydaje mi się cholernie podobnych, a czasem wręcz takich samych. ciągle podobna tematyka, te same metafory, opisy. nadużywanie pewnych dosadnych słów [takich jak na przykład miłość itd.], a Twój wiersz jest pośród nich wszystkich po prostu inny. taki świeży. wiersz podoba mi się i komentuje go, kiedy do mnie przemówi, kiedy mogę się z nim jakoś utożsamić, skonfrontować, od któego mogę się odnieść ze swoim własnym życiem. i ten do mnie dotarł (: na pewno. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 23:06 |