Jakże to dziecine ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jakże to dziecine ...
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciche,
Beznamiętne - Żegnaj. Rzucone na wiatr, Niczym kamień w mętną wodę. Nieprzewidywalne, Jednak bez wyjścia. I co najgorsze - Tak jakby nie moje. Niegdyś osobiste, Bolesne. Dziś suche, złamane, Niepotrzebne. A świat stoi, Tak jak stał zawsze - I stać będzie. Od jednego kłamstwa, Świat się nie zmieni. Na moją niekorzyść - Tak zwykle bywa. Nawet gdyby cofnąć To co zdarzyć się zdążyło... Nie, dość, kłamstw zbyt dużo. Niepewność paraliżuje, a strach pozostał. Jakże to dziecinne... Szelest wspomnień, Przewijanych równocześnie Z filmem. Z dziełem w mojej głowie, Gdzie aktor robi to co zechcę. Prostestu me ucho Usłyszeć nie potrafi, Być może nie chce. Ale nieświadomość jest słodka, Tak łatwiej, bezpieczniej. Cokolwiek powiesz, I tak prawda będzie tylko moja. Bezstronność nie istnieje. - Namiętność bywa ślepa. Jakże to dziecinne... |
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się. Nie lubię długich wierszy,
ale Twój ma cos w sobie. Też sądzę, ze jest wyrazny i dosc latwo go
zrozumiec. Ciekawe, czy ten efekt byl zamierzony?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:46 |