Jakże to dziecine ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jakże to dziecine ...
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciche,
Beznamiętne - Żegnaj. Rzucone na wiatr, Niczym kamień w mętną wodę. Nieprzewidywalne, Jednak bez wyjścia. I co najgorsze - Tak jakby nie moje. Niegdyś osobiste, Bolesne. Dziś suche, złamane, Niepotrzebne. A świat stoi, Tak jak stał zawsze - I stać będzie. Od jednego kłamstwa, Świat się nie zmieni. Na moją niekorzyść - Tak zwykle bywa. Nawet gdyby cofnąć To co zdarzyć się zdążyło... Nie, dość, kłamstw zbyt dużo. Niepewność paraliżuje, a strach pozostał. Jakże to dziecinne... Szelest wspomnień, Przewijanych równocześnie Z filmem. Z dziełem w mojej głowie, Gdzie aktor robi to co zechcę. Prostestu me ucho Usłyszeć nie potrafi, Być może nie chce. Ale nieświadomość jest słodka, Tak łatwiej, bezpieczniej. Cokolwiek powiesz, I tak prawda będzie tylko moja. Bezstronność nie istnieje. - Namiętność bywa ślepa. Jakże to dziecinne... |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ech..wiersz niezwykle uczuciowy cos mnie
ruszylo przy koncu i na pewno nie byly to krzyki mojego brata zeby wyszła z
netu
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:32 |