Osobiste I Bez Tytułu, mój debiut
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Osobiste I Bez Tytułu, mój debiut
graphomanca |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 28.12.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Napisałam to 2 lata temu mając za nic znaki interpunkcyjne i zasady pisania wierszy. Nigdy nie ośmieliłam się pokazać komukolwiek. Teraz dojrzałam do tego, by ktoś czytał moje utwory. Wierzę, że szczerze ocenicie. I zmieszacie z błotem jeśli będzie trzeba.
Diabelsko boski Anielsko okrutny Nieosiągalnie bliski Niedostatecznie obecny Z brutalną delikatnością Zakładasz mi jedwabne kajdany swego wyobrażenia Popaprana emocjonalną czystością Toksycznej egzystencji Próbuję usunąć z głowy twój obraz Wciskam CANCEL ale wrosłeś zbyt głęboko w moją świadomość Wirtualnie idealny Zaburzasz chwiejną równowagę rzeczywistości Dokonujesz dzieła zniszczenia Ucząc mnie na pamięć swej twarzy Powstałeś w mej głowie Z destukcyjnie twórczej potrzeby bliskości Jesteś nierealnym istnieniem Wiązaniem między neuronami w mym mózgu Wirusem infekującym organizm Impulsem wyłączającym instynkt samozachowawczy Narkotykiem sprowadzającym równianie życia Do minus nieskończoności -------------------- Jestem jak rzep; Przyczepię się. [Szekspir]
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią. [Fryderyk Nietzsche] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:16 |