..., brak pomysłu na tytuł
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
..., brak pomysłu na tytuł
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Uwiodłam uroczego chłopca
Pierwszy raz w swym życiu Uwiodłam uroczego chłopca Figlarnie i w ukryciu W Przychodni etyki i moralności Przy czarnym lekarzu Podczas sekcji poprawności Przy zdrowia ołtarzu Zwrócił uwagę na książkę Bo śpiewnikiem nie była Zwrócił uwagę na brak obrazków W oburzeniu przyciągania siła Chciał utopić mnie w swych oczach Niebieskiej banalności Chciał spalić mnie na stosie W popiołach swej zwykłości Podał mi różowy plaster abym zakleiła Niedostatek charakteru Podał mi różowy plaster Bo wymagał niewiele A chciał tego co wielu Krzyknęłam „nie” I nadal krzyczeć będę W wieczór, rano i we dnie W niedziele i w dni powszednie W chwilach smutku jak i poprawy Szczerze, bez żądzy poklasku i sławy Mgłą marzenie o mojej miłości Okazało się że W mym obiekcie Brak krzty męskości! Okazało się więcej! Że lubi chodzić w sukience! Że jest słodką trzyletnią dziewczynką Z rozkoszną miną Kiedy dotyk swej mamy dłoni czuje Zostałam na lodzie Pęk lód, zimny lód Chlup.. Wpadłam do wody I na co wszystko te pochlebstwa? Uwiodłam uroczego chłopca Pierwszy raz w swym życiu Uwiodłam uroczego chłopca Figlarnie i w ukryciu *Wydaje mi się że tego nie widać ale napisane pod wpływem Stachury Ten post był edytowany przez rhiamona: 09.01.2007 23:18 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:35 |