Żyjesz Dla Siebie To Jest Motyw Xd, Wierszyk po prostu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Żyjesz Dla Siebie To Jest Motyw Xd, Wierszyk po prostu
verusha |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 25.01.2007 ![]() |
Czasami jesteś zgubiony, czasami jest coś nie tak, Czasami nic nie wychodzi, Czasami robisz wszystko wspak. Codziennie wstajesz wkurzony, I nie wiesz co robić masz, Szkołą i pracą znudzony, Liczysz ile kasy masz. Jesteś zły na cały świat, nie chce ci sie robić nic, Czasem chciałbyś być jak kwiat, stać i tylko wodę pić. Zastanawiasz się czasami Po co żyjesz na tym świecie, po co zmagasz się z batami, kto by myślał o tym bzdecie. Inni ciebie mają w nosie, mają też problemy swoje, czemu w tym okrutnym losie, tak się o swe życie boję? Kto by myślał o tym teraz, kto by zastanawiał się, po co komu wiedzieć nieraz, co jest dobrem, a co złem. Jak powiedział taki jeden: Żyj dla siebie, nie dla innych, Odkąd Bóg stworzył Eden, tutaj nie ma już niewinnych. Raczej nie ma i nie będzie, Ja tak myślę i to wiem, i pamiętaj, zło jest wszędzie, tak się kończy wierszyk ten. Wiem, wiem...fatalnie... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:00 |