Zenek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zenek
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli mogę zadedykować, to dedykuję to Paulinie. Bo ją lubię i szanuję. (I masz przestać się smucić, bo jak spotkam to zabiję
![]() Zginął piesek - imię Zenek Pewnej damy ulubieniec. Jeśli dobrze myślę Ta historia się zaczęła W dzień powszedni... Nie, to była niedziela Pamiętam to jak dzisiaj Do kościoła szły orszaki Z prawej damy, z lewej pany Za nimi dzieciaki Ale o psie miałem prawić Więc do akcji wracam Pani dama ze mszy wraca Patrzy: nie ma psiaka Ze łzami w chustkę wciera Fluid i pomadkę, Wzywa swego sługę: Gustaw! Dzwoń po matkę! Domu Pani w sukni białej (Jeszcze nie przebrana) Wpada w pokój, krzyczy w progu: Córeczko ukochana! Co się stało? Kto cię skrzywdził? Boli Cię co? Gustaw! Wody! To Masoni? Może Żydzi? Gustaw, na policję! Zabezpiecz dowody! Pani matko! Nic nie boli Płacze córka, z żalu chora Tylko Zenuś, mój pieseczek Zniknął jak kamfora! Kto go znajdzie? Kto mi zwróci? Czy będzie sprawiedliwy? Pies ma wrócić do mnie zaraz! Lecz nie martwy, ale żywy! Zginął piesek - imię Zenek Pewnej damy ulubieniec. -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 00:02 |