Kochankowie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kochankowie
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jest to moja kolejna próba. Znalazłam ten wiersz na głębiii szafki. Chcę po prostu dowiedzieć się co o nim myślicie, bo pisałam już go tak dawno, że sama nie pamiętam kiedy. ;ppp
Nie zwrócicie uwagi Gdy z księciem ucieknę Będzie całkiem nagi Razem z nim się zetknę W tańcu namiętnym Naszych gołych ciał Przy świadku wziętym Z nieba, gdy wiatr wiał Srebrny księżyc nim był Bo niby któż inny? Ciepło w falach mył A na zajutrz był zimny Historia ciekawa Erotyzmu pełna Jest pewna obawa Bo lubi być zmienna Więc nie mów nikomu O dalszych losach kochanków Bo oni wrócili do domu Szukajac nowych wybranków Nie znaleźli, niestety Kobieta mężczyzny a mężczyzna kobiety Lecz na pamiątkę zostały im blizny Z upojnej nocy Choć skąd, nie wiedzieli Z całej swej mocy Myśląc, zniknęli [edit] I jeszcze jeden wiersz znalazłam. Tym razem na komputerze. Bawmy się, Póki na to czas, gdy nic nie obchodzi nas. Bawmy się, To nasza jest noc, Od nas zależy zabawy moc. Bawmy się, Tańczmy, o niczym nie myśląc, Czułe słówka do ucha szepcząc. Bawmy się, jak w życiu nigdy! Ten post był edytowany przez Nesta: 08.02.2007 11:14 -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:27 |