Anafora, specjalnie dla panny Mary
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Anafora, specjalnie dla panny Mary
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
O Okrutna! A masz, ów temat, tak rozwinięty, jak wymęczony do cna!!
Ryczeć mi się chce, mój Panie, jak idiotce, na wycieczce, w Mediolanie! Ryczeć mi się chce, bezsprzecznie, jak wariatce, na wolności niebezpiecznej. Ryczeć mi się chce, fachowo, jak gruźliczce, podczas deszczu z gołą głową! Ryczeć mi się chce, zwyczajnie, jak biedaczce, znów ubranej jednostajnie. Ryczeć mi się chce, stylowo, jak paniusi, co ma kieckę co dzień nową. Ryczeć mi się chce, paskudnie, jak staruszce, której w życiu coraz nudniej! Ryczeć mi się chce, okropnie, bez pardonu, jak poetce, bez natchnienia, w okularach z żelbetonu! Ten post był edytowany przez Thyme Lady: 08.02.2007 23:13 -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:50 |