Lata Latami Lat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lata Latami Lat
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Echo w górskiej dolinie odbija się dźwięcząc pusto
A ja spoglądam daleko ponad linią fal w morskie lustro I widzę gdzieś ponad chwilą, wśród wodnych gwiazd Co świecą się wśród morskich fal, podnosi się wrzask Nie patrząc w dal, wysłuch..e wołania głośnego, Głosy w mej głowie ku dobru mnie skłaniają, Lecz podszepty na złą drogę obracają Nie poznałem ludzi wcale wielu Gdyż siedzę wygodnie w marmurowym fotelu Jako król, co czeka na poddanych Przez Niego mu w opiekę oddanych Lata latami lat się ospale ciągną, Na którą z dwóch stron mnie przeciągną? Dwie ogromne frakcje się oddalają Rzesze ludzi za nimi podążają A ja nie wiem, w która stronę się obrócę, Czy spokoju swoim ruchem nie zakłócę? Lecz gdy nie pójdę w żadną stronę, wszystko będzie stracone. Ten post był edytowany przez Zeti: 01.05.2007 12:35 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:54 |