No I Kogóż To Mieli Wyciąć?..., możliwy spojler (choć raczej niewielki)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
No I Kogóż To Mieli Wyciąć?..., możliwy spojler (choć raczej niewielki)
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Głośno było ostatnio o tym, że J.K. Rowling odradziła scenarzystom usuwanie pewnej postaci z piątego filmu, ponieważ pomieszałoby im to znacznie szyki przy późniejszej realizacji siódmego. Postać ta jest w jakiś sposób ważna, innymi słowy.
W necie zawrzało na takie dictum, jak można sobie wyobrazić, teorie nie miały końca. No i wreszcie WB zdecydowało się powiedzieć wprost: chodziło o Stworka. Prawdę powiedziawszy tak coś czułam, jak tylko zobaczyłam jego fotki. No bo Zgredka wywalili już niejako definitywnie, o Mrużce w ogóle nie było ani nie będzie mowy, a tu nagle taki Stworek?... Wiadomo jednakże, że jakichkolwiek aluzji do "wiadomego medalionu" w filmie brak. To też zostało jasno powiedziane. Wstrzymują się z tym na razie, wyszli z założenia że zawsze zdążą. Poniekąd słusznie, bo piorun wie co ta kobieta wymyśliła ![]() Jednakowoż dyskusja nad domniemaną rolą Stworka, na tyle ważną, że sama Jo zainterweniowała w jego sprawie, wydała mi się potencjalnie ciekawa. Stąd osobny temat. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 09:00 |