Syn marnotrawny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Syn marnotrawny
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Czerwień! Błysk!
Ciemności!
I nic już nie widzę Sam pośród milionów Umieram bez słowa Zamykam oczy, choć nic to nie zmienia Czerń, ciemność i pustka Dreszcze niby z zimna Lecz ciepło na rękach Wyczuwam ironię, mózg jeszcze pracuje Sekundy mijają Mgła! Mgła w mym umyśle Wszystko przemija, obrazy gasną Pustka! Ostatnia myśl? Słowa z oddali Promyk zza chmur? Nie, to banalne A może? Wsłuchuję się lekko, cóż mogę stracić? Słowa tak obce I tak znajome Gdzie jest mój dom? I pustka Odchodzę Albo powracam -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 02:09 |