Słodka Mania, Mój wierszyk ;D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Słodka Mania, Mój wierszyk ;D
maryo94 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 28.07.2009 ![]() |
Słodka Mania
Mania niosła butlę z wodą Wypełnioną aż po gwint Mania osobą jest młodą Pięknej Afrodyty mit Jej niebieskie oczy nagle Stanęły na widok psa Jak na statku białe żagle Ujrzała śnieżnego kła A że była na balkonie Zbliżyć się nie mogła doń Pomyślała: „Wolę konie” A pies brzydszy jakoż koń Ignorując cne spojrzenia W czerwonych papuciach szła Kwiatki były jak marzenia Jednak w głowie miała kła Jej zielony domek na wsi Oddawał dziewiczy byt Tak jej, jak i również Basi Chłopaków rzucały w mig Hen w doniczce złota lilia Spozierała w Mani twarz Do strumyka jakaś mila „Pragnienie moje już zgaś” I stworzyła bystry potok Od butelki w ziemi głąb Lilka przepełniona wodą W której zatracił się ląd Ledwo krok dalej kolejna Której butla jako miód Róża Mani była wierna Od lata po zimy chłód Szepcze Róża: „Napić się daj Zbawicielko mych płatków” Mani uśmiech słoneczny maj Obiekt wzdychań jej kwiatków Ktoś zdradziecki korzeń puścił Poza doniczki kontur Mania podopiecznym ku czci Unikała awantur Właśnie podnosiła stopę Zaplątaną w owy cierń Mani krew to prawie sopel Czarno zakrzepnięty w dzień Życiodajna ciecz stracona Z balkonu wodospad gna Przezroczysta? Już czerwona Spada w trawę Niagara Ona leży z nieobecnym Szminkowanym uśmiechem Wargi w grymasie niegrzecznym Flirtując z jej chłopakiem Pechem. To jest moje skrzyżowanie wiersza z utworem fabularnym, mam nadzieję, że nie wyszło najgorzej. Po raz pierwszy napisałem coś takiego ![]() -------------------- Errare humanum est.
Błądzić ludzkie jest. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:33 |