Badanie Potteromanii - Duża Ankieta, Ankieta badająca zjawisko potteromanii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Badanie Potteromanii - Duża Ankieta, Ankieta badająca zjawisko potteromanii
kiki67 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 27.04.2011 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na niniejszy post. Otóż mam do Was wszystkich gorącą prośbę... Piszę pracę dyplomową o potteromanii i w związku z tym rozsyłam ankietę wszędzie tam, gdzie mogę liczyć na odzew Potteromaniaków. Jest anonimowa, wyniki wykorzystam w celach naukowych, poruszam tematy dobrze Wam znane (a może zupełnie nieznane, dzięki czemu dowiecie się czegoś więcej). ![]() Pytam m.in. o ulubione książki i filmy o HP, kolekcjonerstwo, akcję "Szmaragdowa Rewolucja" sprzed kilku lat (to było coś!), fan fiction, formy Waszej aktywności, o marketingową otoczkę wokół HP i o wiele innych spraw. Liczy się naprawdę każdy poważny głos każdego Potteromaniaka, ale też osób niekoniecznie lubiących serię, które mają coś do powiedzenia w tej sprawie. Możecie potraktować to również jako dobrą zabawę. ![]() Oto świstoklik do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/59980/badan...tteromanii.html Liczę na Waszą pomoc, drodzy Potteromaniacy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:19 |