Parę wierszy, mojego chorego
umysłu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Parę wierszy, mojego chorego
umysłu
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Te wiersze zostały pisane w przypływie
mojego doła, ale zostały one dobzre ocenione pzrez wiernego słuchacza, który
powiedział mi, zebym je wstawiła D=. No to wstawiam
:
CHWILA Chwila. Chwila - to ulotne spojrzenie, To uśmiech rzucony w nicość, To nasze słowa, marzenia, To nieba przejżyste lico. Chwila - to nasz powiernik, To nasze pragnienia skryte, Chwila - nasz pamiętnik, Chwila naszym życiem... LAS Pełen stwórów tajemniczych, cieni, mgieł i kropel rosy Las natchnieniem dla poetów, reżyserów, zwykłych ludzi. Tajemniczym swym obliczem przyciąga, ciekawi tłumy, ludziom sekretów spragnionych pomaga zrozumieć świat. ŚWIECA W środku nocy, w oknie blask, ludziom zagubionym daje... szczeście..? nadzieję...? Biegną ślepo w światła kierunku. Lecz nagle zapada ciemność... zwilżony knot opada w dół. Zabrała nadzieję ludziom zdradziecka świeca... ODRZUCONA Ukradkiem spogląda w twoją stronę, oczami od łez pełnymi. A ty odwracasz się od niej, pozostawiając w sercu pustkę... PUSTKA To zostało jej po twych pocałunkach po tym zimnym dotyku... Gdy odkryła prawdę zostawiłeś ją... dla innej... WILKI O północy. Dziki ryk. budzi... ...przeraża... ...zadziwia? To wyją wilki, księżycowi opowiadają przerażające historie... Nagle cisza. Głucha cisza... przestały...? To tylko łup... kolejna ofiara gangu... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:26 |