Miłość i Nienawiść, czyli tym
razem ja =)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość i Nienawiść, czyli tym
razem ja =)
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż. Daje tutaj moje wypocinki. Namówiła mnie Mellisa. Najwyżej na nią będzie
![]() Każda wypowiedź mile widziana ![]() Było ciemno Słyszałam Ją Bałam się Pamiętam jak dziś... Przyszedłeś z nikąd Do nikąd dążyłeś Zabrałeś mnie ze sobą Pokazałeś świat Od najmroczniejszych stron Zobaczyłam życie i śmierć Ból i cierpienie... Szczęście i ukojenie Ukoiłeś mój ból Nauczyłeś mnie wszystkiego: Jak żyć i przetrwać Jak kochać i nienawidzieć Jak widzieć i być niewidzialną Jak mówić i słyszeć Jak wysłuchać innych i być wysłuchaną Jak zabijać... Poznałeś mnie z Nią Teraz już się nie boję Nie mam wątpliwości Poza jedną Czy kochać cię za to Czy nienawidzieć "Zazdrość" Znowu przyszła nieproszona Wdarła się do mojego życia Nie chce odejść Walka z nią nie przynosi efektów Muszę ją zaakceptować Nie mogę... Nie chcę No to do dzieła ^^ -------------------- ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:59 |