Jakoś nie mogę wymyślić...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jakoś nie mogę wymyślić...
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Zamieszczam coś, co chyba nie jest
wierszem... Zależy mi na tym, żebyście ocenili prawdziwość tego utworu. Mogę
go wysłać osobie, dla której jest przeznaczony...? Jak duży jest ładunek
emocjonalny, jaka prawdziwość...? Chcę to dołączyć do prezentu urodzinowego
- mogę...?
*** Idziesz do mnie płomień w Twoich sarnich oczach wiem już... Dostałam od Ciebie więcej niż przyjaźń i miłość bo gdyby nie Ty zostałaby po mnie tylko szara naga jama jak u Mistrza Mirona I "ta na ś" cofnęła dłoń widząc święty płomień w Twoich oczach Mokłyśmy na wielkiej łące naszych serc w deszczu pocałunków przytulone trwajmy tak...! A teraz czekam na Twój powrót te kilka dni trzeba mi przetrwać a każdy jak pustyni wieczność chłód nieskończoność I znów będziemy mokły na tej łące I znów płomień w sarnich oczach I znów - aż tchu braknie nam... Z Tobą odkryłam tę Wielkość na którą beznadziejnie czekając konałam nie wiedząc nic o tym... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:50 |