Moze i ja coś dodam..., nic
twórczego..ale zawsze....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moze i ja coś dodam..., nic
twórczego..ale zawsze....
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Pokonam
Pokonam to co mnie trapi bo nie chce się czuć jak pies uwiązany na łańcuchu... Gdy się wyrwe i popatrze w gwiazdy noca poczuje ta lekkość w sercu poczuje zachwyt nad światem I odlecę w noc zupełnie jak ptak który niedawno odzyskał skrzydła I znowu uśmiech na twarzy pojawiac się będzie a życie najprostszą rzecza na świecie się wyda wtedy będę wiedziała pokonałam A w sercu zamiast pustki pojawi się światło które oświetli mi drogę do szczęścia... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:10 |