Widziałam..., znowu ja... ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Widziałam..., znowu ja... ;)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ten wiersz nie jest dosłowny
Widziałam Widziałam ją Te oczy Zamglone znowu... Straciła Wszystko co miała odeszło... Tak trudno było jej Zatrzymać to chociaż na chwilę... Wiedziała, że robi źle Ale nie mogła się powstrzymać Odplątało, wyleciało, odeszło Próbowała zatrzymać... Krzyczeć, że nie tak miało być Nie chciała tego wszystkiego... Kochała niewyobrażalnie... Chyba za mocno... Widziałam jej grób... Tak mocno kochała Że bez niego życie nie było ważne A ja przyglądałam się tylko... I płakałam, bo nic nie zrobiłam... Widziałam go Tak bardzo smutnego Nie kochał jak ona Nie umiał Zostawił bo nie mogł znieść... Tego co ich łączyło Stał przy nagrobku Dotykał rękoma... Wiedział, że nie tak miało być Dopiero po stracie Tak mocno pożałował... Widziałam go i nic nie zrobiłam... Przyglądałam się Winiąc się za wszystko... Nie podeszłam...nie otarłam łez Bo nie umiem kochać.... Widziałam tę miłość, ale nic nie zrobiłam -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:18 |