Tak ma być?, osobiste...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tak ma być?, osobiste...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem czy zrozumiecie to w dobry
sposób...ale juz to napisałam... i chce Wam pokazac...
Tak ma być? Dawno temu gdy... Kochać się chciało, a szczęście było nasze Ja stałam po środku z Wami Trzymałam za ręce Wiedziałam, że mam coś więcej niż życie Teraz gdy jedno słowo przekreśliło wszelkie uczucia... Teraz gdy oczy pełne nienawiści i żalu Teraz gdy rozmowa może być końcem wszystkiego... Stoję po środku już sama Poszliście w swoje strony Mam za Wami iść? Za którym? Boli... dlaczego? Tak, wiem muszę zrozumieć Ale mogę płakać? Przyrzekam, tylko w samotności Opuściliście owoc. Krzyczę: "Mamo, Tato wróćcie..." -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:53 |