Mogłoby być..., samotne?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mogłoby być..., samotne?
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wiem, czemu napisałam ten wiersz. Ale tak
szczerze powiedziawszy chciałabym Wam obiecać, że to mój ostatni wiersz.
Chciałabym, ale chyba nie obiecam. A dlatego bym chciała z tym skonczyc,
ponieważ dochodze do wniosku ze nie umiem dobrac odpowiednich słów.
Pozdrawiam.
Mogłoby być Mogłoby być inaczej... Gdyby nie to, że żyję Myślami zbyt porównanymi Do lotu ptaka Ubrana w obojętność Każdą częścią ciała Chcę zapomnieć o tym, że Istniejesz Ty... Mogłoby być weselej Gdybym umiała, bez zbędnego Uczucia chwytać ciche Wspomnienia i przyozdobić Nimi swój codzienny świat Mogłoby być na swój sposób Lepiej Gdyby samotności łez kroplą Uciszyć... Każda chwila jest wieczności Warta. Każde życzenie, Z czasem zawarte może Przemienić nicość. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:04 |