Seria o Severusie Snape'ie, głupie, śmieszne i głupie :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seria o Severusie Snape'ie, głupie, śmieszne i głupie :)
Pensy Nocard |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Ostrzeżenie:
1. To jest głupie 2. To miało być głupie 3. Jest więcej i dam więcej, bo niedługo neta mieć nie będę i trzeba korzystać ![]() 4. Nie zabijajcie. Ani mnie ani siebie 5. Czytanie tego "wierszyka" zawsze można przerwać 6. Andrea Deer to moja xywka, której używam podczas pisania opowiadań fla koleżanek o moich koleżankach, o mnie, Severusie i Huncwotach, no (Andy to skrót ) 7. Ja nie mam manii na punkcie Severusa Snape'a!!! "Wakacje" Czyli jak zmusić kogoś do wysłania kartki Dawno temu w Pakistanie Sev jadł bułkę na śniadanie Bułka zwykła, z serem była lecz Snape'usia zawstydziła bo roziwnął ją z papieru ozdobnego z serduszkami i różowego W śniadaniu jednak smak Anglii zwęszył I swój gust estetyczny przezwyciężył Gdy tak jadł pomyślał o domu I że dotąd kartki nie wysłał nikomu Jakby nie było na wakacjach był poszedł na pocztę i wysłał kartkę Deer Podziękował za pyszne śniadanie i opakowanie przez kumpli wyśmiane Koniec... "Opalenizna" czyli, jak to zawsze należy się słońca wystrzegać W polskim domu, na tarasie Siedział Sever w pełnej krasie Twarz przed słońcem krzywił swoją I pracę z eliksirów robił, moją Bo mi się robić nic nie chciało A on roboty miał za mało Tak się pracami wszystkimi zawalił Że sam nie zauważył, jak się opalił Ze wstydem i śniadą cerą powrócił I szkołę do góry nogami wywrócił Paczka Huncwotów ze śmiechu pękała A ja ukochanego nie poznawałam... -------------------- Pink it was love at first sight
Pink when I turn out the light, and Pink gets me high as a kite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight AEROSMITH :-) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:42 |