Dla tego jedynego...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dla tego jedynego...
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Czekam na Ciebie,
a Ty wciaz nie nadchodzisz. Podpieram biale sciany tesknoty wysokie az do nieba. Otwieram kazde drzwi, a za nimi tylko pustka. Gdzie jestes? Prosze pozwol sie odnazlec! Nie baw sie ze mna w kota, ktory nie moze myszy znalezc. Na stale mieszkasz w moich snach, nawiedzasz mnie w myslach. Widze Cie, a kiedy chce Ci powiedziec, ze Cie kocham Ty znikasz... Pewien poeta napisal: "tak cierpi czlowiek gdy kocha, a nie jest kochany..." Moja syruacja jest identyczna, rozumiesz? Pragne bys byl moj, abysmy mogli w blaskach switu wypijac kufle rosy, a mgla zachwyta splatala nasze wlosy... Lecz Ty jestes daleko, a ja zyje w niepewnosci. Wiem, ze Cie kocham, a nie wiem czy Ty mnie... Z mojego serca wyrywaja sie wciaz slowa: KOCHAM CIE!!! Nie moge zyc bez Ciebie, tak jak nie mozna zyc bez powietrza... Dlatego kazda naca, kazdym dniem marze o Tobie. O Twych ustach, ktore wciaz sie smieja, o Twych oczach, ktore swieca niepowtarzalnym blaskiem i o Twym sercu otwartym dla kazdego. Odliczam dni do dnia, w ktorym bede w siodmym niebie. Odliczam dni do dnia, w ktorym znow ujrze Ciebie. KONIEC Czekam na Wasze komentarze, pozytywne, a takze negatywne jezeli tak wymaga sytuacja. Przypominam, ze w nietkorym miejscu specjalnie nie ma rymow, a co dwie krotkie zwrotki jest jedna dluga... -------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:13 |