Moje Trzy Pierwsze Wiersze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Trzy Pierwsze Wiersze
dj_klusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: z Wadowic ![]() |
są to moje pierwsze wiersze, napisałem je po 1 w nocy bo nie mogłem zasnąć. dwa pierwsze kierowane są do jednej dziewczyny, kiedy pisałem te dwa pierwsze wiersze właśnie o niej myślałem, trzeci jest pisany z nudów, piszcie komenty, chce wiedzieć co się przyda zmienić
bezsenność Me serce płonie miłością do ciebie. Wpatruję się teraz w biały krążek na czarnym niebie. Me myśli wciąż gnają do ciebie, ma dusza bardzo pragnie ciebie. Dziś w nocy zasnąć nie mogę myślę o tobie. I mam ci coś jednego do powiedzenia: Kocham cię nad życie,ma ukochana!!! Z miłości do ciebie Za oknem słońce świeci, na podwórku biegają dzieci. A ja tu siedzę, wzdychając do Ciebie. Mam nadzieje, że miedzy nami dojdzie kiedyś do zbliżenia i zakochamy się w sobie od pierwszego wejżenia. Gdy w naszych sercach miłość zagości zaśpiewać możemy pieśń miłości. Poeci Od wieków maczają pióro w atramencie pisząc swe niezkazitelne wiersze. Piszą świetnie,komicznie czasem dramatycznie lecz zawsze ma to wysoką klase. Wielu poetów już przez ten świat się przewineło, pisząc swe wiersze, wciąż nowsze i lepsze. Ja,jedny z nich zostać mogę, lecz dopiero w to wchodzę. Ten post był edytowany przez dj_klusek: 25.06.2004 15:19 -------------------- "czym sen dla ciała tym przyjażń dla duszy,odświerza siły"
"nie ufaj rodzicom zrób sie sam" "nie kradnij, władza nie znosi konkurencji":D mój blog na tenbicie |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:28 |