Bez Łez Płaczemy Dorośli
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bez Łez Płaczemy Dorośli
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
bez łez płaczemy dorośli
tak w ogóle nie poetycko suszymy sobie przemoczone dżinsy na deszczu w dodatku jacyś opętani chyba to przez śmieszny suchy chleb jemy go i jemy opętani cokolwiek będzie zawsze jest dobrze przez ten chleb chyba bo ty bo my i wszyscy w ogóle to jak co noc każdego dnia i księżyc i słońce w jednym miejscu i nigdzie więcej nie wiem dlaczego uspokaja mnie jednak ta burza i widok drzewa samotnego strażnika połączeni głodem i brudem na granicy zdrowego rozsądku gubiąc ostatnie wyznaczone zasady wszystko to samo i nie powtarza się nigdy to już nigdy las nocą nie będzie podobny to jak co noc każdego dnia i księżyc i słońce w jednym miejscu i nigdzie więcej niezatrzymane w płucach powietrze a w sercu wiem tylko gdzie z kim co i jak nie mam pojęcia czemu .. no i ten dzwiek wiatru i gitary w uszach -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 02:03 |