Wierszyk..., na wesoło (uwaga
rymy!)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wierszyk..., na wesoło (uwaga
rymy!)
abcde |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.05.2003 Skąd: Piastów ![]() |
"Być idolem" 1. Być idolem, co to znaczy? czy ktoś może wytłumaczyć? Proszę, powiedz, nierozumiem, ja idolem być nie umiem. Może powiesz jak nim zostać, czy karierę można dostać? Sławę, fanów i pieniądze, ciągle mówić "ja tu żądze!" Wille mieć i limuzyny, lecz rozumu, ani krztyny... 2. W komputerze, o Millerze piszą już od rana, takie zdania i przekleństwa, że Matko Kochana! Nic nie robi ciągle gada, o jakiś reformach, i głupoty opowiada, aż powstaje wojna, wszyscy kłócą sie jak mogą, tak niemiłosiernie, i znów wojny wybuchają, w tym szurnientym sejmie, wszyscy tutaj myślą sobie- kto wszystkiemu winien? lecz nazajutrz znowu patrzą- komu podłożyć świnie? każdy błądzi, szuka, pyta, jak uprościć drogę? a ja na to wam odpowiem: "co ja tutaj mogę?" Proszę serdecznie o opinie. Niektórzy z was mogą już te wiersze znać, ale to nic bo więklszość ich nie zna. Piszcie co wam sie podoba a co nie, jakieś uwagi, komentarze, i inne rzeczy o moich wierszach.Jak bedziecie chcieć to wam wsadzę inne, tylko powiedzcie. SZYBKO KOMENTOWAĆ!!! Pozdro. Pa! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:36 |