Moje Wiersze.., Takie sobie^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Wiersze.., Takie sobie^^
Anna |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Yhy...Dam co napisalam, gdy sie nudzilam. Tego jest nie wiele...
Kocham Cię Boże Kocham Cię Boże Za Twą hojną łaskę. Kocham Cię za te bóle, które mi ofiarowałeś. Za Twe błogosławieństwo. Kocham Cie za to że jesteś. Boś ty Pan wszystkiego co stworzyłeś. Świata, nieba, ziemi i co żyje na tym świecie. Kocham Cię Boże.. List Anioła Do Boga. Boże może zgrzeszyłem, może Cię zawiodłem. Ale proszę Cięo jeszcze jedną szansę. Szansę nowego życia. Życia, które robi nowe atrakcje i niespodzianki. Które przynoszą ból i cierpienie. Przepraszam Cię Boże. Za to co Ci zrobiłem.. Naprawdę przepraszam.. Modlitwa Diabła. Boże jestem diabłem. Diabłem mroku. Moja rodzina mnie potępia. Ale czy ja mam rodzinę? Chyba nie.. Ukochana to samo. Nie chcą mnie.. Ale kto by chciał diabła w swojej rodzinie? Nikt oczywiście! Jak mam z tym żyć Boże? W ciągłym strachu.. Bez miłości, bez przyjaźni.. Błagalnie proszę o przebaczenie.. Tylko o to proszę.. '' Marta'' Oh! Marto spójrz na niebo! Spojrzałam. Ale nic nie widzę! Spójrz jeszcze raz! A no gwiazdy są! I są piękne tak jak ty.. Niczym gwiazda wieczorna, która świeci na niebie. Sam wymyśliłeś? Tak dla Ciebie Marto, I wiesz co? Co? Kocham Cię! Para pocałowała się.. -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 12:26 |