[filmy] Trudne Do Ogladania
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Trudne Do Ogladania
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jets temat ogolny o filmach tam wypowiadacie sie o tym co ostatnio widzieliscie jaki jest wasz ulubiony film ale jak wiemy sa fimy dobre i trudne do ogladania (nie ma filmow zlych pamietajcie!). Teraz chce sie ksupic na tym drugim rodzaju filmow. Jakie filmy dla was sa filmamy trudnymi do ogladania. Co wplywa na to ze film jest trudny do ogladania. Podzielcie sie wrazeniami.
Filmy jak dla mnie najtrudniejsze do ogladania 1! Gulczas A Jak Myslisz i Yrek kosmiczna nominacja - nie moglem zdecydowac sie ktory film byl bardziej debilny. Az nie wiem czy trzeba wyjasniac czemu te filmy sa na pierwszym miejscu. Ich sie nawet ogladac nie dalo (Gulczasa wylaczylem pod koniec a Yrka po kilkunastu minutach). Jezeli kiedykolwiek to bedzie lecialo nie ogladajcie. 2 Jay & Sileni Bob (wszystkie czesci) - niestety ten rodzaj humoru mi zupelnie nie podchodzi. Humor typu fuck w co drugim szdaniu mnie naprawde nie bawil :/ Oczywiscie fabula tez byla bardzo inteligentna i te ich dyskusje filozoficzne. Ech.... Pozniej pewno jeszcze cos dodam . Czekam na was -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:23 |