Dla Zgubionego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dla Zgubionego
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dla zagubionego
Pięć dni temu już opuściłeś tę polankę, Na której ja wciąż siedzę i nie mogę wstać. Ty wstałeś pięć dni temu już... Chyba powinenieś być dawno w domu? A gdzieś mi ciągle migasz przed oczami... Nawet nie ty... Ciebie różne części się walają jak kasztany. Na niebie zawieszony uśmiech, Słowa skraplają się żarem. Nawet śmiech zgubiłeś w szumie drzew. Pod nogami pocałunki się błąkają jak pijane... Martwię się o ciebie i gubię już w listach. Którym się cieszyć, a którym łzy wycierać... Rozrzutny coś jesteś, czy roztrzepany, Że mi tu gubisz samego siebie. I jakiś cichy, jak nie ty - bezszelestny aż. Księżyc coś mamrotał, że ktoś cię pozbierał już. Nie wierzę... Na moje, to ty gdzieś tu ciągle jesteś... To tam, to tu... Przelotny wzrok, Chowasz się w trawie, Znagła głuchy mrok, Potem tańczmy razem. Może i nie chcesz... Ale dla mnie - i tak jesteś. hołhołhoł. mery chrismes;) Ten post był edytowany przez vampirka: 15.10.2004 18:38 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:49 |