Oddalenie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oddalenie
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
tęsknota jest taka mdła
myślisz że róże nie pachną tak samo cynamon zresztą też i takie łzy chyba bardzo na pokaz bo gdy oczy już puchną to nagle uśmiech toaletka lusterko tusz do rzęs ja to wszystko wiedziałam obnosiłam się bo to takie banalne och tylko splunąć odpędzić jestem lepsza i lepsza taka przecież inna że hej i jeszcze wczoraj a dzisiaj liczę godziny sekundy pustkę wypełniam smarując się błyszczykiem z brokatem siedzę leżę siedzę patrzę w sufit a róże i cynamon pachną Tobą ------- Dobra, wróciłam. Z kilkoma wierszykami, które dodam w pewnym odstępie czasu. Wiem, że są trochę inne, pewnie nawet głupsze niż zwykle. Czemu inne? Bo o tej miłości, w którą nie wierzyłam. I najważniejsze: aluzja do torojowych "Cynamonu i badyli" całkowicie nieprzypadkowa, a wręcz istotna i w stu procentach zamierzona. (: -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:23 |