Ziemia, .i jej koniec.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ziemia, .i jej koniec.
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Ostatnio coraz częściej zastanawiam się,
kiedy nadejdzie Pojutrze...
Ludzie biegną na przód, nie oglądając się za siebie. Nie potrafią uczyć się na cudzych błędach. Nie widzą tego, że zabijają siebie nawzajem i co najważniejsze zabijają naszą Ziemię. Nie widzą tego, że jeżeli efekt cieplarniany nie przestanie postępować nasza Ziemia może skończyć tak jak w Pojutrze. Już teraz lodowce coraz szybciej topnieją. Jeżeli będzie jeszcze cieplej to nie długo przyjdzie nowa Epoka Lodowcowa. I jeszcze coś. Ostatnie trzęsienie Ziemi. Setki tysięcy ludzi nie żyją [*][*][*][*]... Boże Narodzenie. Tak szczególny czas. A może to Bóg chciał nas ukarać? Może nie podoba mu się to, co robimy i chciał nam pokazać, co On może z nami zrobić, jeżeli nie przestaniemy niszczyć naszego Domu. Naszej Ziemi. Co o tym wszystkim myślicie? -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:34 |