oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
O rany, jak dawno mnie tu nie było. Mam nadzieję, że wróciłam na dłużej. Tak coś mnie tknęło. Po prostu
![]() Śpiąca na miękkim posłaniu z obłoków, Tańcząca wśród dzikich, gniewnych płomieni, W gwiazdy wpatrzona, wsłuchana w głos kroków Niczyich, zgubiona w morzu zieleni Słyszeć nie chciałam tego, co prawdziwe Świat przez zasłonę tęczy oglądałam Nie realne ważne, lecz urodziwe Piękna życia nawet w śmierci szukałam Ty, mój księżycu, zasłonę minąłeś A idąc światła jej nie naruszyłeś Tylko ty nie masz barw wstęgi na twarzy Przy tobie o prawdzie ma dusza marzy Ty jeden jej płomień możesz ostudzić Mógłbyś, lecz ja wciąż boję się obudzić -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 02:40 |