Zapiski Pomarańczową Kredką, na
ścianie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zapiski Pomarańczową Kredką, na
ścianie
Jutrzenka |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: Woodstockowe miasto Kostrzyn ![]() |
Takie jakieś efekty nadmiernej pracy umysłowej.
Do R - przyszłego samobójcy Nie próbuj więcej Wzbudzić strachu bliznami Opowiadaniem o żyletkach Przyjaciółkach Nie to kaleczy Bolą uszy i oczy Od widoku pustych framug Wybitymi szybami straszysz Nie odbija się w nich słońce Źrenica nie zwęża się A głos tak zawsze obfity w barwy Dziś jest tylko krakaniem wron Na cmentarzu Błękitna kredka do malowania bąbelków Trzyletnie szczęście Z kwiatkiem na sukience Rysuje bąbelki obrazujące Pewnie marzenia o byciu Czasem przezroczystym Ja szare dorysuję chmurki Bycie aniołem to wielka odpowiedzialność Więc przyda się jeszcze żółte słońce Strażnik i obserwator Szczęście oczy mruży Jej nie w smak słońce "W oci świci!" - krzyczy Promienie bywają cudownym malarzem Szczęście ma jednak oczy W kolorze marzeń Naturalnie błyszczą Tylko czemu nie pozwalasz mi Szczęście Zapisywać słów na ścianie Pomarańczową Świecową Kredką? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 02:40 |