Moje Własne Spod Klawiatury
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Własne Spod Klawiatury
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
* * *
Zawsze gdy wraca... Drażni mój węch słodki zapach perfum zza jego kołnierza. Musiał zawadzić o moje swoim życiem ... upadłam ... przygniótł mnie jeszcze niedopałkiem Malboro i zniknął za rogiem, rąbkiem jej spódnicy... Za ten o góry dostałam nagrodę, ale chcę wiedzieć co WY o nim sądzicie a nie jakieś starsze panie ![]() A te wysłałam teraz na konkurs:/ * * * Gdy nie czuję już ciała, gubię wargi, palce, i duszę się powietrzem... miłość... tak jak coś... ale nic niedotykalne wrażenie, że coś jest nie tak... ale z czym? W szpitalu psychiatrycznym Ordynator uszczypnął figlarnie kogoś w przejściu, Pielęgniarka znalazła aspirynę, ale w kształcie serca, Lekarz szukał pióra, znalazł czyjeś usta, Salowa chowała się z kimś po kątach. Tylko pacjenci jacyś nieobecni, może nikt im nie powiedział, że dzisiaj Walentynki? * * * W piwnicy leży, ledwo bije i taki... pęknięty, ktoś wbił z boku pinezkę, próbował poturlać. W piwnicy leży ... ktoś kopnął, bo takie niezgrabne, czworofrontowe, zgubił się złoty kolczyk i usta pobiegły w kąt. ... mój dzwon miłości ... * * * Popłaczę w kącie przejdzie mi wystarczy lekkie otarcie łez i skok, trzeba z powrotem wbić się w falę niemych odruchów i pustych słów... odszedł? Przecież będzie następny |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:41 |