Pierwszy i zarazem ostatni...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pierwszy i zarazem ostatni...
Avicenna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.04.2003 ![]() |
,,Umieram"
Umieram - powiedziałam do kwiatka którego zapomniałam podlać. Rozbiję się o skałę przeznaczenia Zatonę w oceanie niepewności Rozpłynę się w wietrze nadzieji Spali mnie ogień namiętności Umieram - powiedziałam do lustra tak przypadkiem, zakurzonego. A przecież zapomniałam: wypłacić forsę z konta dostać awans kupić Puszkowi Kitekata z wątróbką Umieram - szepnęłam Rozbijając talerzyk Dziękuję Ci Panie - krzyknęłam radośnie Będąc w cudownych przestrzeniach ________________________________________________________ _ Jak widzicie w tytule, to pierwszy wiersz na tym forum, i zarazem ostatni... Dzisiaj odchodzę z tego forum... Było tu bardzo miło, sympatycznie... Pozdrawiam wszystkich, których miło wspominam, a szczególnie: Jessicę, Angelę, Diabliczkę, Yustynę i wiele wiele innych osób... Niechaj Bziuuuum będzie z Wami!!!! Pozdrowionka, Avi ![]() -------------------- Here I am....I wait for your love....Like an angel....I save light in our hearts....
Zapraszam na mojego blogaska: http://avicenna.blog.pl |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:13 |