Kursk, jeden z moich najlepszych
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kursk, jeden z moich najlepszych
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
"Kursk"(tekst
piosenki)
Zawiesiste powietrze kroimy na porcje Niewielkie, by na dłużej wystarczyło Posępnie dudnią chwiejne kroki w korytarzu Który przecież prowadzi donikąd Zimne światło nie dodaje otuchy Będąc tylko inną odmianą ciemności Która w końcu całkiem zapadnie W tym podwodnym, wymierającym mieście Stalowe ściany i ciężkie włazy Izolują nas od bezmiaru pustyni Coraz płytsze oddechy, coraz czarniejsze myśli Wraz z tlenem ubywa nadziei W dusznej kajucie rozpuszczają się godziny Może zresztą tutaj wcale nie płynie czas Nikt nie przypłynie, wszyscy o tym wiemy Ale nie wypowie tego żaden z nas Jeden milczy od wczoraj, schował twarz w dłoniach Wciska się w kąt jak gdyby chciał się tam schować Inny półgłosem odmawia modlitwę Przyłączam się, choć słowa grzęzną mi w gardle Najmłodszy, naprzeciwko, oparty o ścianę Wpatruje się w zdjęcie dziewczyny roześmianej Myślę, co on myśli i czuję co on czuje Mój Boże! nikt nas już nie uratuje Kończy się tlen, później niż nadzieja Zacieśnia się wokół bariera stalowa To miejsce już na zawsze będzie naszym grobem Radziecka łódź atomowa....... Kobiety nie płaczcie nad śmiercią bohaterów Spełnili powinność żołnierską Zalśni pierś marynarska od wstęg i orderów Dla Rosji odnieśli zwycięstwo Ojczyzna swe dzieci miłuje Lecz od nich wymaga poświęceń Oni spełnili swój obowiązek, wierzcie w to Wierzcie, wierzcie!!!!!! Oni też w to wierzyli, wierzyli z całej siły Gdy na okręcie Kursk podcinali sobie żyły. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:41 |